Tämä ohje myös Maku-lehden uusimmasta numerosta. Vaihdoin vain jauhot gluteenittomiin. Lehdessä nimellä Jumalaiset kanelipikkuleivät.

200 g voita tai margariinia

1 1/4 dl sokeria

3 1/2 dl gluteenittomia jauhoja

1 pkt (2 pss) vaniljakastikeaineksia

lisäsin vielä 1 tl soodaa

Pinnalle:

2 rkl sokeria

2 tl kanelia

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon. Anna taikinan levätä kelmulla peitettynä jääkaapissa noin 30 minuuttia. Kauli taikinasta n. 3-4 mm:n paksuinen levy ja ota piparimuotilla pikkuleipiä.

Sekoita kaneli ja sokeri matalalla lautasella. Paina jokainen pikkuleipä toiselta puolelta seokseen. Paista 200 asteessa 10-12 minuuttia.